Thank you friends

Potser alguns dels nostres familiars, amics o clients preferirien que en aquestes dates els regaléssim la típica ampolla de vi o de cava :-p… Però, en els temps que corren, sempre em sembla més valuós dedicar una part del meu temps a expressar el nostre agraïment envers a totes les persones que, d’ençà que vam iniciar el nostre projecte fa 5 anys, ens han escoltat, recolzat i han confiat en nosaltres.

El cert és que prop de tancar aquest 2016 he estat pensant en la sort que tenim a Plan d’estar envoltats “d’amigues” i “amics” com tots vosaltres. I, volia buscar una manera diferent per expressar-ho.

La meva idea inicial va ser fer un videoclip i tocar-vos – tot el nostre equip – una cançó d’un dels meus grups preferits, Big Star. La cara d’horror davant la idea de les meves companyes i, perquè no dir-ho, les nostres qüestionables facultats a nivell musical, ens han dut a pensar que és millor compartir amb vosaltres la versió original… Potser el resultat final no és tan original, però sí igual d’honest i de sentit…Thank you friends (clica) ;-)))

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: