Sobre somnis, il·lusions i esperances per aquest 2016

Somni. n. m. Desig molt difícil  d’aconseguir. Sinònim. fig. imaginació, quimera, fantasia, il·lusió.  Il·lusió. n. f. Confiança que es té de realitzar alguna cosa molt desitjada. Sentiment d’alegria i satisfacció que produeix la realització d’alguna cosa molt desitjada. Sinònim. fig. esperança.  Exemples. Salut i feina per a tota la família i els amics; Èxit en els nous projectes; Aconseguir noves oportunitats; Retrobar-te amb algú; Que et toqui la grossa…

Hi ha il·lusions velles i arrugades amb la força dels anys. Les que van a peu, les que viuen volant… La bufanda de la pluja, la llibertat del vent. La flor del capvespre, els sembrats a temps de lluna. Les il·lusions que viuen verges i les que moren profanades…

Però darrera de cada il·lusió, sempre hi ha un cor que batega.

Bon 2016 🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: