Sobre somnis, il·lusions i esperances per aquest 2016

Somni. n. m. Desig molt difícil  d’aconseguir. Sinònim. fig. imaginació, quimera, fantasia, il·lusió.  Il·lusió. n. f. Confiança que es té de realitzar alguna cosa molt desitjada. Sentiment d’alegria i satisfacció que produeix la realització d’alguna cosa molt desitjada. Sinònim. fig. esperança.  Exemples. Salut i feina per a tota la família i els amics; Èxit en els nous projectes; Aconseguir noves oportunitats; Retrobar-te amb algú; Que et toqui la grossa…

Hi ha il·lusions velles i arrugades amb la força dels anys. Les que van a peu, les que viuen volant… La bufanda de la pluja, la llibertat del vent. La flor del capvespre, els sembrats a temps de lluna. Les il·lusions que viuen verges i les que moren profanades…

Però darrera de cada il·lusió, sempre hi ha un cor que batega.

Bon 2016 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: